maandag 17 oktober 2016

Wat een bende... !!!

Allerbelachelijkst stelletje randdebielen...
Zo, en niet anders, wil ik deze pipo's vanaf nu aanspreken. Wie haalt het toch in zijn hoofd om zoals jullie afgelopen zaterdag een presentatie te brengen van een begroting die er geen is? Bovendien ging er nog een intriest spektakel aan vooraf waar ieder zijn part en deel in had. De wansmaak ten top. Of ben ik de enige gedégouteerde die deze vertoning niet kan pruimen? De brave burger voor gek zetten en er dan voor de camera nog hartelijk staan om lachen ook. Het mag duidelijk zijn dat het de heren niets kan schelen. Vier topministers..?? Als dat de top is die de macht in handen heeft, dan zouden ze minstens de beleefdheid moeten hebben om dit onterend optreden uit de media te houden. Of hebben ze daar niet de autoriteit voor? Shame on you guys!! 

Oh ja, meneer Boonen wilt gij ook eens stoppen met janken kerel?  "Met een man meer ben ik wereldkampioen." Pardon? Nog niet genoeg geholpen en uit de wind gezet? Het is toch zo verdomd moeilijk om toe te geven dat je tekort komt. Een echte kerel doet daar niet flauw om: Sagan is al een hele tijd en was ook nu weer slimmer, sterker, rapper, handiger, uitgekookter en lefgozeriger dan heel de rest. En Cavendish die sprintte sneller dan Tommeke-Tommeke. Dat is dan "maar" brons, hé. Hoe het komt? Omdat niet alleen bij de Belgische volgers, maar ook en vooral in je eigen hoofd jij al wekenlang mister Qatar was en dacht dat alleen al daarom de buit wel binnen zou zijn. Niet dus. Over and out, de olie-$$$$ zijn binnen: gedaan met Eddy's zandbak-koersen....


En toch waren we er dit weekend weeral 'geeren bij': De Bende van Jef trakteerde zichzelf op een paar nachten Schubert in Thirimont. Een droom van een vakantiehuis met prima kamers en dito badkamers, een sauna en bubbelbad die we bij gebrek aan tijd niet hebben gebruikt. Hemels koken, lekker eten, kletsen, lachen, oeverloos plezier maken, goed slapen, verse pistolékes, wandelen, lekker eten 2.0 & 3.0, kletsen, meer wandelen, een pintje pakken in Malmedy, gerookt spek en natuur,   lachen, nog meer plezier maken.... Het was er weer eentje om "U" tegen te zeggen: "U !!!"
Merci vrienden, heer Polo ziet U graag en zegt dank voor de fijne dagen. 

1 opmerking:

  1. Geen sikkepit vertrouwen heb ik nog in deze regering. Ieder voert zijn eigen toneeltje op om het eigen partijstandpunt door te drukken, zonder rekening te houden met andere "bestuurders", laat staan met het "brede middenveld". Ik zou er om lachen, mochten ze niet zoveel macht hebben en met hun domme beslissingen het leven van zovele mensen drastisch beïnvloeden.

    BeantwoordenVerwijderen