zaterdag 31 december 2016

Van oud op nieuw... Opnieuw!!

Naar jarenlange gewoonte, zolang als deze blog en zijn voorganger oud zijn, is ook nu weer op de laatste dag van het lopende jaar de laatste foto van mijn allerindividueelste voorkeurlijst gepost. Noem het een vaste geplogenheid, een traditie, ja zelfs een verslaving van Uw verslaggever ter plaatse: net zoals de boom hoort bij de stal, de brief bij het nieuwe jaar, de 1000 Klassiekers bij de Klara Top 100 en de even zovele Belgen op één, de tv-jaaroverzichten bij de fotobijlagen van Knack en De Standaard, zo hoort de FOTO TOP12-2016 bij de laatste twee weken van het gelijknamige jaar. U hebt er met velen naar gekeken. Dank voor de appreciaties en commentaren/reacties. Dit geeft de ouwe weer moed en doet al denken aan een editie 2017. Maar eerst geduld, want tussen droom en daad... Niet dat er dramatische dingen op til zijn, daar heb ik tenminste nog geen weet van, maar het vel van de beer dient niet aan de man gebracht te worden alvorens hij - de beer! - geschoten is. Waarvan akte.

Dus eerst met z'n allen nog even draaien aan het laatste blokje van de teller en dan morgen hopelijk gezond weer op om er vanaf dan al even hopelijk een nieuw en beter jaar van te maken. Laat mij het voorgaande even buiten al te rationele beschouwingen houden, dan maak ik van de gelegenheid gebruik om U een mooi uiteinde van het op zijn allerlaatste been hinkende jaar toe te wensen en  een mooi begin van het kersverse nieuwe dat voor de deur staat. Met voorspoed en gezondheid. Cheers !!!

1 opmerking:

  1. Marco,
    Tradities dienen voortgezet te worden en de behoeder dezes wordt hiervoor gewaardeerd. Bedankt voor je mijmerende mededelingen en poëtische bemerkingen bij je top 12. Van ons krijg je 12 op 12.
    Samen stappen we 2017 binnen!
    Ciao

    BeantwoordenVerwijderen